contpage
Despre program Demo OnLine Download Oferta Distributie Contact
Oferta
Poti cumpara acum CONTPAGE cu doar 0 *.
  • Sunati la 021-...... (Luni-Vineri orele:10-18). si puteti obtine un CD ce va contine programul si licenta de folosire.
  • Ori poti comanda acum la PageSoft si unul dintre reprezentantii nostrii va va contacta pentru a stabili modalitatea in care programul va ajunge in posesia dvs.
Fiabilitatea unui program de  contabilitate consta in capacitatea de a fi modificat o data cu schimbarile legislative in domeniu care dupa cum bine stim sunt destul de dese. Producatorii CONTPAGE va ofera o data cu programul si solutia completa de actualizare si modificare a acestuia in functie de legislatie. Astfel dupa achizitionarea CONTPAGE puteti opta sa primti actualizarile in regim de facturare anuala.

*) Pretul nu include TVA (la varianta pe USB Flash Drive se adauga 0 lei)

Avantajul optarii pentru upgrade este ca pentru orice fel de modificare legislativa, oricat de mare, producatorii CONTPAGE vor actualiza programul in asa fel incat sa corespunda cerintelor si tu sa-l poti folosi in mod corespunzator.

Practic noi iti oferim garantia ca orice s-ar intampla in legislatie programul tau va fi adaptat la un pret minim. Actualizarile anuale vor fi pe CD iar cele din timpul anului curent le vei descarca din pagina de internet, astfel vei actualiza programul cu cea mai noua versiune. Nimic mai simplu.

Poti opta si la o varianta mai simpla accea de a contacta producatorul (PageSoft) pentru cea mai noua versiune a programului cand doresti sa actualizezi programul dar pretul acesteia va fi in functie de marimea modificarilor efectuate pana la acea data.
(Contactati PageSoft srl)2009 PageSoft
Site realizat de WebIncome Romania